© 2019 by Elbandidoteam Proudly created by DJ ELBANDIDO
      ELBANDIDOTEAM
Aanmelden als dj bij elbandidoteam
Hou jij van radio maken dan is dit jouw kans  op te draaien op de radio, wij van elbandidoteam zijn op zoek naar enthousiaste DJ’s die ons willen versterken. De uitzendingen van het team  worden verzorgd door verschillende DJ’s.
Na aanmelding krijg je toegang tot deze pagina’s. Je uitzendingen kun je vanaf huis gewoon verzorgen en hoeft er de deur niet vooruit!

Wat verwachten wij van jou:

*Enige ervaring als Dj
*Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens de uitzending.
*Minimaal 1x per week een live uitzending verzorgen.
*Enthousiaste DJ die het ook echt leuk vindt om een programma te maken.
*Goede communicatie.
*muziek draaien op eigen keus.
*Bij ons kun je gratis draaien echter verwachten we wel dat je jouw houd aan de aangegeven voorwaarden.
*Iedereen is zelf verantwoordelijk voor de uitzending je eigen jingles gebruiken is toegestaan,  jingles van een ander radiostation worden afgekeurd mits overleg met het team.

Hoe je jouw programma maakt mag je helemaal zelf weten, echter verwachten we wel dat je jouw houd aan de boven genaamde voorwaarden houd. Wij werken met vrijwilligers dit houd in dat je geen salaris kunt verwachten. Alles wat je doet voor het elbandidoteam moet je eigenlijk zien als goede wil! & dat je er plezier in hebt.

Lijkt het je nog steeds  leuk om een uitzending te verzorgen dan kun je jouw opgeven op het volgende  mailadres info@elbandidoteam.nl of vraag naar elbandido of daisy of yvonne in de chatbox
.